​Fornemmelse for godt håndværk & design - Høj kvalitet i store såvel som små opgaver

Tømrer- og snedkerfirmaet Hugo Petersen & søn i Sæby​

​Tømrer- og snedkerfirmaet Hugo Petersen blev i 1969 startet af Hugo Petersen, i lejede lokaler på en gård beliggende på Solsbækvej i Sæby.

Lokalerne blev imidlertid hurtigt for små, og i 1972 flyttede virksomheden til nybyggede lokaler på Tranåsvej i Sæbys industrikvarter, hvorfra firmaet drives i dag.

​I 70’erne beskæftigede virksomheden sig bl.a. med nybyggeri og reparationer, men i løbet af 80’erne og 90’erne begyndte firmaet endvidere at beskæftige sig med restaurering af bl.a. kirker. Restaurering af kirker, herregårde og slotte er i dag et af firmaets specialer.​

​I midten af 90’erne begyndte firmaet desuden at udføre specialdesignede snedkermøbler, hvor møbler fremstilles efter specielle mål og i træsorter efter kundens ønsker.

Firmaet har i dag navnet Hugo Petersen & Søn ApS, og drives af sønnen Jan Petersen, der har været tilknyttet firmaet gennem de sidste ca 35 år.

​I dag beskæftiger firmaet omkring 8 medarbejdere, der alle er velkvalificerede håndværkere, som sætter stor pris på altid at udføre et kvalitetssikret arbejde.

Firmaet har gennem dets nu mere end 48-årige eksistens altid baseret sit virke på kvalitet i arbejdet og ordentlighed overfor firmaets kunder.​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Jan Petersen i Sæby, Nordjylland, DK på Houzz

​HUGO PETERSEN & SØN ApS | Tranåsvej 4, 9300 Sæby

Tlf.: 98 46 20 10 | E-mail: mail@petersenogson.dk | CVR: 20779896 

Besøg os på Facebook »